314971.jpg

Aika kului ja pikkuisen kaksosten oli aika kasvaa. Mischa ripeänä tyttönä ehti kasvaa ensin ja käydä jopa peilillä ja vaatekaapillakkin, ennen kuin Michael pääsi edes ylös. : D

314917.jpg

Tässä kasvanut Mischa, kolmannen sukupolven perijätär korkeasta nenästään ja ohuesta ylähuulestaan huolimatta.

314925.jpg

Ja yässä sitten vähemmän komea Michael, mutta suloinen kumminkin. 8>

314935.jpg

Kasvun jälkeen kaikki jatkoivat askareitaan. Reginan kohdalla se tarkoitti voihkimista kipeästä selästä ja hirveää väsymystä ja nälkää. Mitäs meni hankkimaan vielä toisen (tai oikeastaan kolmannen.. kaksosethan tuolta tulee) lapsen?

314911.jpg

Seuraavana päivänä olikin kaksosten ensimmäinen koulupäivä. Nousivat kumpikin suu leveänä koulubussiin. Ette arvaakkaan, minkälainen piinalaitos teitä vastaan tuleekaan. Regina vilkutti onnellisena (ja ehkä hieman ilkikurisenakin, eihän hänen ollut ikinä tarvinnut mennä kouluun) lapsenlapsilleen.

314947.jpg

Illalla se kauan odotettu synnytys sitten alkoi. Michael juoksi tohkeissaan katsomaan: 'Mummi räjähtää! Viis, neljä, kolme, kaks, yks...'

314952.jpg

'...nolla! Mitäh?! Eikö se räjähtänytkään? Vauva?!' Oikeastaan kaksikin vauvaa. : D Toisesta en vain löytänyt kuvaa. Poika ja tyttö, nimeksi Jamie ja Janice.

315951.jpg

Hei, löysimpä siitä toisestakin puoliskasta kuvan. Tässä siis Jamie. 8>

315948.jpg

Minulla ei ole hirveästi uusista tulokkaista vauvakuvia, joten tässä he jo kasvavat. Reginan sylissä taitaa olla Janice ja Leolla sitten Jamie.

315957.jpg

Tässä suloinen Janice, peri kylläkin samanlaisen koukkunokan, kuin Michaelilla ja Stinallakin aikanaan.

315969.jpg

Ja tässä Jamie ennen muodonmuutosta. Peri hänkin koukkunokan. :/

315971.jpg

Michael ja Mischa olivat ahkeria koulussa. He harjoittelivat yhdessä kokeisiinkin. : > 'Tiedätkö, paljonko on kahdeksan plus viisitoista?'

315979.jpg

Kun läksyt teki heti koulun jälkeen, rapsahti kummallekkin kolmantena päivänä kympin todistus. Kyllä sitä riemua riitti.

315984.jpg

He keräsivät myös paljon taitopisteitä yliopistoa varten. Mischa maalasi itsestään kauniin kuvan ja ansaitsi luovuudesta stipendin.

315990.jpg

Reginakin eteni kivasti urallaan. Vielä yksi (?) ylennys, niin hän on Kaupungin Johtaja. Kiva kimppakyyti, muuten.

315993.jpg

Kiitos Reginan, Stina ja Sipikin saivat limusiinikyydin töihin, vaikka eivät sitä vielä ansaitsekaan.

315997.jpg

Töiden jälkeen tapahtui sokki itse kullekkin, minullekkin. Sipi meni tiirailemaan tähtiä, että ansaitsisi ylennykseen tarvittavan logiikkapisteen. Miehellä oli vain yksi logiikkapiste, mutta silti tämä siepattiin. Heti ensimmäisellä kerralla. O__O

316001.jpg

Siitä syystä jouduin kasvattamaan kaksoset teineiksi, ja laittaa heidät yliopistoon. Lapsuutta olisi ollut vielä reilusti. .___. Michael komeutui hieman ja Mischa kaunistui yhä. <3 Mischa perusti osakunnan, johon asuntolassa asustellut Michael muutti hieman myöhemmin.

316004.jpg

Mischa sai kotoa suuren kasan Stinan yliopistoaikaisia tavaroita, vaikka kummallakin oli reilusti stipendejä. Michaelilla 4750 simoleonin arvosta ja Mischalla 4000 simoleonin. Seiniä he eivät saaneet ympärilleen, koska Lemmikkielämän asennuksen myötä seinät rupesivat vilkkumaan mustapunaisina. Argh, jospa pian saataisiin se uus näytönohjain? Yliopistolaisilla on muuten hyvät ruokatavat. Sipsiä kurkkuun noin vain.

316010.jpg

Mischa innostui uusista eläimistä ja hankki itselleen mamsterin, Ansun. Suloisia kumpikin. <3

316013.jpg

Raukka näki nälkää kyllä aika usein. Minkäs sille voi, että opiskelijoiden piti opiskella?

316019.jpg

Mischa yritti liehitellä laamamaskottia, mutta turhaan. Periaatteessa ihan hyvä, koska ikinä ei voi tietää, onko naamion takana komistus vai ruma ukko.

316024.jpg

Mischa löysikin tällaisen, melko komean Konrad Kalkkisen..

316026.jpg

..mutta heillä ei aluksi ainakaan mennyt erikoisen hyvin. Jos sitten joskus vähän paremmin tutustuttaisiin?

316031.jpg

Tyttö ihastui eläimiin. Kun yliopistoon ei kissaa/koiraa voinut ottaa (?) päätti hän hommata Ansun kaveriksi papukaija Hendin. Michael kylläkin vapautti linnun. Hei, se oli kallis lysti!

316032.jpg

Kyllä se Ansu on suloinen. Taidan olla minäkin ihastunut näihin lemmikeihin. : D

316033.jpg

Michael ei juurikaan lemmikeistä välittänyt. Hän oli iskenyt silmänsä Noora Valalaan(?)

316034.jpg

Hän maalasi usein myös tauluja ja myi niitä hyvään hintaan. Korvaus Mischalle hänen lintunsa vapauttamisesta?

316037.jpg

Kumpikin sai lopputyön (vai oliko se koe? : D) valmiiksi ennen ensimmäisen puolen vuoden loppumista.

316041.jpg

Isoäiti tuli katsastamaan villiä opiskelijaelämää. Eihän tämä ollut kokenut sitäkään. Taisi olla kyllä vähän liian villiä vanhalle ihmiselle, nopeasti Regina nimittäin lähti. : D

316048.jpg

Ihan pian Michael joutuisi lähtemään yliopiston pääkeskukseen näyttämään ensimmäisen puolen vuoden taitonsa. Miten hänen käy? (Mischa lähtee vasta neljä tuntia Michaelia myöhemmin, johtuen siitä, että Michael oli aluksi asuntolassa osakunnan takia.)

Millaisia numeroita opiskelija-kaksoset saavat? Millaista jälkikasvua Sipi saa? Lue seuraava osa, niin saat tietää.