295631.jpg

'Jos tyttöni saa pojan, saisit tukun rahaa, jos suostuisit hänen vaimokseen. Voin taata sinulle komean miehen', Regina siis vauhdissa. Anna nyökkäili myöntyvästi. Mahdolliselle pojalle vaimo valmiina!

295636.jpg

Stina päätti samalla livahtaa kaupungille katselemaan uusia vaatteita. 'Törkeää, tuo peli arpoi kaikille hirveät vaatteet. Ostamaan uusia siis', tyttö mutisi.

295639.jpg

'Kahdeksantuhatta kolmekymmentä, kiitos', myyjäneiti kertoi summan ja Stina maksoi tinkimättä suuren määrän rahaa. Mutta ei Woodit mitään köyhiä olleet. No, saivathan he kumminkin paljon vaatteita. Stina osti myös taaperoille, lapsille ja teineille, tulevia lapsia varten siis.

295642.jpg

Shoppailun jälkeen Stina kiiruhti taksilla kotiin ja toi äidillekin kauniin asukokonaisuuden. (Miehille hän unohti tuoda. o___o) Yllättäen Regina otti Stinan hartioista kiinni ja sanoi:

'Rakas tyttäreni, tiedän, että odotat lasta. Haluaisin vaan sanoa, että ole ylpeä. Oma lapsi on maailman ihanin asia.'

Stina hymyili hieman hämmentyneenä. Mistä Regina oli saattanut tietää?

295650.jpg

Stina päätti muuttaa ulkonäköään hieman äitimäiseksi, mutta epäonnistui täysin. Levinneet meikit merkitsivät vain itkua ja murheita.

295652.jpg

Regina sen sijaan minusta onnistui, vaikkei odotakaan lasta. : > Kai hän tahtoi olla isoäitimäisempi. Sitten joskus.. 8)

295655.jpg

Odottavaa äitiä väsytti nykyään aina. 'Hmmh, miksi hänen on aina nukuttava? Voisi tehdä jotain mukavempaakin...',  Sipi myhäili eikä tietänyt mitään raskaudesta. Taitaa olla sitten kova kolaus Sipin päähän. 8D

295659.jpg

He ovat niin söpö pari. <3 Tulee varmasti söpöjä lapsia, kun Sipilläkin on niin hyvät geenit.

295661.jpg

'Ähh, taas laskuja. Koska nää loppuu?' Regina puhkui joka aamu postilaatikolla. Mitenköhän laskut saisi loppumaan? ;D

295663.jpg

'Pysy hereillä, pysyh hereilläh, pymmhhss herreell krooooh pyyh...' Aivan, raskaus koetteli Stinaa vähän liikaakin. Eikö se vatsa jo kasvaisi, eikö?

295664.jpg

'ARGHH! Mis kaikki mukavuudet on? Raskaana olo on TYLSÄÄ! Tajuuttekste?!' Stina raivosi.

295670.jpg

Regina supisi yhtenä aamuna Stinan korvaan kertomuksen vanhasta noidasta, joka osasi tehdä juustokakkua, jonka ansioista saisi kaksoset. Stina retkahti huhuun ja leipoi kakun. Mitähän tästäkin seuraa? (Sori seinät.)

295675.jpg

Ainakin lihomista ja vatsan kasvua. Kohta, aivan kohta syntyisi maailmaan piinaavat kaksoset. Miten Woodit pärjäävät?

295677.jpg

Ja synnytys alkoikin ihan pian. Syntyi kaksoset. Kuvassa tyttö, Mischa. Perinyt isänsä silmät. Ihonväri on äidin(?) ja Stinan hiukset on varmaan muokattu vaaleisiin hiuksiin. Pojasta, Michaelista tuli samanlainen, mutta vaaleampi ihoinen, joka peri Stinan siniset silmät (Stinan ruskeat ovat kasvomaalaus) ja muistaakseni isän mustat hiukset.

295680.jpg

Löysimpä kuvan Michaelistakin, tosin se on aika huono. :S Mutta söpö toukka siitäkin tuli. 8)

295685.jpg

Stina rakasti söpöläisiään, mutat itkeä pirautti usein sitä, kun ei ollut yliopistolla tarpeeksi. Ajatelkaa, ei edes ensimmäistä vuotta läpi! Kammottavaa. 8D

 

Miten Stina pärjää kaksostoukkien kanssa? Menevätkö Sipi ja hän ikinä edes kihloihin?

Anteeksi muuten lyhyt osa. Kokeita olisi vielä kaksi, hissankin koetta siirrettiin KOLME päivää aikasempaan, joten enpä hirveästi ehdi kirjoitella/pelata.

 

Kommentit taas olis kivoja. =))