Valitettavasti tästä osasta voi tulla yllättävän lyhyt, mutta nyt ei ole oikein kiinnostanut pelaaminenkaan, eikä tässä oikein mitään muutakaan tekemistä ole, kun kirjoitella tarinaa nettiin. (:

308630.jpg

Stina päätti pistää pihalle pienen puutarhan. Omia omenoita onkin mukava syödä vaikka omasta puusta suoraan. :)

308635.jpg

Mutta ehkä silti olisi mukavempaa viedä eväskorilla jääkaappiin, kun huudella perheenjäseniä ulos syömään.

308661.jpg

Mischa ja Michael eivät kauan vauvoina jaksaneet pysyä ja äiti tulikin puutarhahommiensa lomassa kasvattamaan pikkuiset. Tässä kuvassa ei ole mitään outoa, mutta..

308665.jpg

..tässä taitaa olla. Meinaako Mischa mennä sängylle pomppimaan? Ihme, kun Stina ei joutunut sairaalaan, vaikka kädet vääntyivätkin noin ja toinen lävisti rintaa. :''D

308667.jpg

Pienellä hiustenmuutoksella saatiin Mischasta vielä söpömpi, eikä äitinsä kloonia. Miten Stina taas näyttää nyrpeää naamaa?

308670.jpg

Eihän me Michaelia kumminkaan unohdettu. Poikaparka sai Stinan käyrän nenän ja alahuuli oli oudon paksu, verrattuna ylähuuleen. Michaelin hiuksia muutettiin ja poika sai tutin suuhun, ettei huulet näkyisi. Hänestä ei tule perijää.

308673.jpg

Stina huolehti pienokaisistaan hyvin eikä enää murhetinut keskenjäänyttä yliopistoa. (Juu, Michael on tässä vielä vauva, mutta en löytänyt samanlaista kuvaa taaperona.)

308674.jpg

Mischa rakasti tätä.. taaperopeiliä(?). Hän leikkikin sillä melkein koko päivän riemusta kiljuen.

308676.jpg

Regina opetti lapsenlapsilleen puhumisen ja kävelyn. Tai no, Michael oppi muistaakseni vain kävelemään. Mutta, olihan taaperoaikaa vielä jäljellä.

308677.jpg

Stina päätti aloittaa puolisoiden etsimisen. Enni Salonen olisi aika hyvä Michaelille, tai sitten se jätettäisiin komeimmille perijöille.

308684.jpg

Stinan ja Sipin elämäntoive oli sama. Päästä Terästitaaninaiseksi ja Kapteeni Sankariksi. He siis lähtivät uusiin töihinsä ja pikkuiset jäivät isovanhempien hoiviin.

308686.jpg

Mutta hepä unohtivat raukkaparat. Onneksi kumpaakin väsytti, joten lopulta he kuukahtivat kehdon pohjalle.

308681.jpg

Regina ja Leo päättivät viettää uudenvuodenbileitä. Vaikka he hommasivat erilaisia raketteja, mehuautomaatteja ja puhallusvehkeitä, oli bileiden arvosana koko ajan 'Tylsää.' He ratkesivat erääseen uhkarohkeaan tekoon.

308694.jpg

Ainakin häiden arvosanaa saa nostettua pelehtimisellä, mutta entä bileiden? Eipä ei, ainakaan tässä tapauksessa. Pahaksi onnekseni lopuksi kuului se ääni 'tilutiilutilu', joten, Regina on raskaana. O__O Hänellä on aikuinen tytär ja kaksi lapsenlasta!

308699.jpg

Siitä johtuikin seuraukset; oksentelua ja vatsakipua. Miksi menittekään tekemään sen? Sinulla on jo aikuinen tytär! Ja vanhuuteen on vain noin 12 päivää jäljellä!

308701.jpg

Regina oli itse vain innostunut asiasta ja meni valmistamaan juustokakkua. Katastrofaalista! Kaksoset! Talossa olisi kahdeksan simiä. 'Mutta minä HALUAN kaksoset!' hän pisti vastaan. Huoh. Olkoon menneeksi, mutta he muuttavat heti teiniytyessään yliopistoon!

308705.jpg

'Äiti tuli kotiin, tuitui!' Stina leperteli Mischalle, eikä tiennyt mitään vanhempiensa julmasta petoksesta. Jättää nyt lapset yksin ja mennä itse pelehtimään.

308707.jpg

Koska Regina oli täyttänyt jo elämäntoiveensa, eli hommannut kaikki seitsemän taitoa täyteen, päätti hän koittaa siipiään robotin rakennuksessa, kukkien sitomisessa ja lelujen rakentamisessa. Eipä hän hirveän hyvin menestynyt. Roboteista tuli pelkkiä leluja ja leluista pelkkiä tiilikoita. Kukat onnistuivat ihan mukavasti, joskin hän teki vain päivänkakkarakimppuja.

308709.jpg

Hän maalasi taulun lempilapsenlapsestaan, Mischasta..

308712.jpg

..Ja torkahteli vähän väliä lepotuoliin.

308713.jpg

Muuten, uudenvuodenbileiden jälkeen Regina alkoi 'elämöidä'. Hän heilui paistinpannu ja kauha kädessä. Mitä tämä tarkoittaa? Johtuuko se pelehtimisestä? : D

Ei tästä tullutkaan mitenkään erikoisen lyhyt jakso. (: Kommenttia pyytäisin, vaikka kuvanlaatukin on ihan mössöä. On niitä pahempiakin laatuja nähty ja tarinahan tässä on se tärkein.

Millaista jälkikasvua Regina (taas) saa? Millaisilta kaksoset näyttävät lapsina? Tämä ja paljon muuta ensiosassa, joten muistakaahan lukea. ;D