Tidditidii! Iskä sai hommattua uuden näytönohjaimen (jonka kumminkin palautti, koska se ei hänestä toiminut toivotulla tavalla, eikä uutta ole vielä hommattu, joten seuraavassa osassa voi olla kumminkin huonolaatuisia kuvia. Mutta nautitaan näistä.<3) ja napsin sitten iloissani kuvia. Tämä on tällainen miniosa, koska peli ei ehtinyt edetä yhdessä päivässä hirveästi, koska näytönohjain palautettiin jo seuraavana päivänä. Jotkin kuvat ovat jostain syystä huonolaatuisia. Olen ottanut ne ehkä ennen uutta näyttistä. :/ Mutta, tarinaan:

322446.jpg

Peli alkoi bugittamaan loppukokeen kohdalla, eikä kumpikaan päässyt lähtemään sinne. Joten, estääkseni ainakin Mischan osalta huonot arvosanat, muutin hänet takaisin kotiin. Michael jäi pitämään osakunnasta huolen. Mischa muisti ottaa mamsterinsa mukaan.

322421.jpg

Kotona oli muuttunut paljon. Woodeille oli hommattu koira, Tähti nimeltään, joka tosin oli uros. : DDDD

322422.jpg

Tähti oli suloinen, mutta hieman vikuripäinen koira, olihan hän vain adoptiopalvelusta. Vaikka tätä söpöliiniä pitäisi kehua, kun tekee jotain hyvää, kuten menee omaan koppiinsa nukkumaan, ei kukaan kumminkaan viitsinyt herättää tuota ihanuutta. <3

322447.jpg

Mischa muutti hiuksiansa ja osti uuden kokoasun. Hän sai myös iloisen yllätyksen Tähdestä. Ehkä heistä tulisi joskus ylimpiä ystäviä? (Minä kun vaan olen aika laiska näissä suhde jutuissa. n__n)

322448.jpg

Tähti taisi saada kaiken huomion. Pikkuiset Jamie ja Janice kärsivät monesti huonosta hygieniasta. (Tämäkään ei ole erikoisen hyvä laatuinen...o__o)

322450.jpg

Sipiä ei näköjään juuri kiinnostanut vaippojenvaihto, Stina sai rehkiä ja vaihtaa kummallekkin pallerolle vaipat.

322451.jpg

Aijai, kyllä ovat suloisia kumpikin. <3 Tähdellä on vain hieman kärsivä ilme. :''D

322452.jpg

Muah. Muutuin itserakkaaksi ja testasin 'maalaa oma kuva'-toimintoa. Stina sai maalata tämän perheen jumalan (eli siis minun) kuvan, jossa tämä henkilö on jotain kolme, synttäripaketin juuri avannut. :''D (Kuva otettu alkuperäisesti kameralla, siksi tuo salamavalo tuossa yhdessä kohtaa.)

322455.jpg

Mikäs neitejä noin itkettää? (Anteeksi seinät) Leo päätti testata Woodien 'keskeneräistä' uima-allasta, ja hukkui sinne. Kuolemahan siitä tuli.

322463.jpg

Tässä lepää Leo Teerimäki, joka ei toteuttanut elämäntoivettaan, sai kolme lasta ja kaksi lastenlasta.

Näihin surullisiin (Okei, mä inhosin Leoa : D) tunnelmiin lopetamme uudenvuoden miniosan. noin 25 minuutin päästä vaihtuu vuosi 2007!

Hyvää uuttavuotta, mahdolliset lukijat!