289421.jpg

Noniin, päätin ottaa tähän tämmöisen testikuvan edesmenneestä LC:stäni Brewereistä. Onko tämä kuva pikselimössöä?

Sitten takaisin tarinaan:

289426.jpg

Synttäreiden kunniaksi isä ja tytär päättivät ottaa ilon irti arjesta ja alkoivat hullunlailla peuhaamaan perheen sohvalla. Regina ei taida pitää tästä. n__n Mihis ihmeeseen muuten Leo kurkkii? Hyi, häpeä!

289428.jpg

Stina teki tunnollisesti aina koulun jälkeen läksynsä, mutta kymppiä ei vielä tippunut. Syynä se, että lapsena ollessaan peliin ilmestyi bugi, eikä mikään kulkuneuvo kulkenut Woodeilla. Kympistä laski seiskaan asti. .__.

289429.jpg

Tyttö kävi myös usein jääkaapilla ja ansaitsi muutaman taitopisteenkin. Hänestä kehittyi kelpo kokki ja se oli avuksi.

289438.jpg

Regina sen kun nosti taitopisteitään ja nyt oli viimeinenkin täynnä. Elämän toive toteutettu!

289440.jpg

Eräänä päivänä perheen kone meni rikki ja Stina avualiaasti päätti korjata sen mekaniikkapisteillä 0/10 Kuten arvata saattaa, siinä ei käynyt hyvin.

289444.jpg

Tyttö joutui sähkärin uhriksi, mutta onneksi ei kuollut. Siinä olisi mennyt perijäkin.

289445.jpg

'Apua! Mä oon hirveen näkönen, heij!11!!! Kauheeta, pakko päästä pesulleee!11!!!1!!' Stina protestoi, joten kai hänen sanansa on lakini. pesulle, siis.

289449.jpg

Regina pelästyi pahanpäiväisesti: 'Stina-kulta! Onneksi et kuollut! Minä pelkäsin niiiin paljon.' Hän niiskutti.

289451.jpg

Woodit päättivät perustaa pienen yrityksen, jossa myytiin lasten leluja ja huonekaluja ja tarjottiin meikkausta simeille. Leo loihti Tai'alle uuden lookin yökkäreissä. : >

289459.jpg

Stina livahti hyvän ystävänsä Alvi Vuotalan kanssa ulos, ja pääsi kuin pääsikin pois, ilman että poliisit tai vanhemmat huomasivat. (:

289466.jpg

Eräänä päivänä, kun Stina oli koulussa ja Regina töissä, teki Leo liian suuren virheen.
'Hei, miltäs kuulostaisi, jos antaisin sinulle ylennyksen; olethan meidän kotiapulainen? Jos vain suostuisit yhteen juttuun..'

289477.jpg

Ja niin sitä mentiin. Ei onneksi kuulunut 'tilulilu' ääntä ja Lulu lähtikin heti tämän jälkeen pois. Kukaan ei saanut tietää Leon tuhmasta syrjähypystä.

289480.jpg

Stina sentään teki jotain todella hyvää. Hän tutustui kiinalaisen ruuan lähettiin, Sipi Jantuseen, joka ei todellakaan ollut ruma. Mitkä muodot ja geenit, ajatteli Stina.

289482.jpg

Ei teininä aikuista hurmata, joten Stina lähti yliopistoon neljän stipendin kanssa. Ruuanlaitosta, karismasta, (vihdoin) 10 todistuksesta ja luovuudesta tuli mukava avustusraha.

289487.jpg

Vähäisillä rahoillaan tyttö osti tontin ja rakensi pienenpienen kotteron, jonka hän sisusti muutamilla kotoa tuoduilla tavaroilla. Jälkeenpäin talon sivuille ilmestyi keittiötavarat ja vessajutut.

289492.jpg

Ei Stina tainnut kyllä olla tyytyväinen ja vihoitteli viattomalle pelaajalle. Minkäs sille voi, että raha on niukalla. 'Voi sille vaan! PAH!' Stina protestoi. Tuo takki on muuten k-a-r-m-e-a. .__.

289494.jpg

Pian päästiinkin jo kuumiin tunnelmiin. Stina oli kaapannut Sipin syliin ja suuteli tätä intohimoisesti. He olivat ihastuneita toisiinsa täysin. <3

289500.jpg

'Vau, mikä puhelin!' No ei Stina puhelinta ihaile, vaan hän kasvoi. Yliopisto saisi jäädä, onhan oma kulta jo valkattu ja valmiina muuttamaan yhteen. ;D

289505.jpg

Kotiin siitä, ja heti. Uusi elämä odottaa ja jälkikasvuakin olisi jo mukava saada. : D Eivät he olleet vielä edes kihloissa (koska peli bugitti. kummallakin oli kumminkin 100 ja 100 o__O)

289508.jpg

Aijai, kuinka komea mies onkaan. <3 Sipi muutti taloon, ja toi vaan noin 2000 simoleonia. Mutta työ oli hyvä, ja siitä ansaitsi kasvojenkohentimen. Mies vaihtoi kumminkin työtään, koska elämän toive oli aivan eri.

289520.jpg

Kesken kasvojenkohetimen testailun Stina joutui ryntäämään vessaan. Kolmas sukupolvi siellä ilmoitteli tulostaan. : >

 

Millaista jälkikasvua Sipi ja Stina saavat? Seuraavassa osassa se nähdään.

Vaikka kuvanlaatu onkin, mitä on, olisi mukava saada kommenttia. Se auttaa ihmeen paljon jaksamaan ja kirjoittamaan tätä tarinaa lisää ja lisää ehkä jopa yli 10 sukupolven. : >