Tässä jaksossa päätin vaihtaa minä-muotoon tarinan kerronnassa, joten, tästä lähtien itse simit kertovat LC:tämme.

 

251110.jpg

Mittani oli täysi, joten hommasin vapaapäiän töistä ja tapasin Leon, tuon komean, tulevan mieheni. Tulimme melko hyvin toimeen, mikä oli minulle kovin mieluisaa.

251121.jpg

Seuraavana päivänä päätin edetä hieman pidemmälle ja aloin rohkeasti suudella Leoa, joka ei ihme kyllä pyristellyt vastaan. Olin täysin myyty. Vihdoin olin löytänyt Sen Oikean, vaikka muita miehiä en ollut kyllä edes katsellut.

251132.jpg

Leo muutti taloon, mutta ei tuonut yhtään rahaa. Outoa. Ja kovin surullista minun kannalta. Huoh. Uskalsin kumminkin eräänä iltana kosia leoa, ja arvatkaa kuka suostui? Olin jälleen aivan myyty.

251138.jpg

Ja samana iltana pidettiin häät. <3 Vieraat olivat kyllä aika töykeitä, sillä he söivät mieluummin, kun katselivat tätä meidän ah-niin-ihanaa seremoniaa. Hmph. Hirveäksi onnekseni sain Leon SUKUNIMEN. Hirveää, hirveää. No, leikitään nyt ainakin, että Leo on Wood, kuten minäkin.

251143.jpg

Häiden tulos oli Hyvä meininki ja limusiini tuli hakemaan meitä häämatkalle. Kaikki varmaan kysyvät, mikä tuolla reunassa palaa? Ajattelin sytyttää kokon, mutta en saanut sitä sammumaan, joten poistin sen moveobjectsilla, ettei vahinkoa syttyisi. Nyt tuli palaa ilman kokkoa luultavasti vieläkin. Harmittavaa, kyllä.

251153.jpg

Häämatkan jälkeen oksensin rajusti muutaman kerran. Oliko hääkakku pilaantunutta, vai miksi näin?

251156.jpg

Vastauksen saimme varsin pian. Olin raskaana. ja harmikseni peli antoi minulle nuo yökkärit äitiysvaatteiksi. Höh.

251160.jpg

Sanoinko jo, että minua alkaa jo ärsyttämään tuo tuli? No kumminkin. Muuntelin hieman Leon hiuksia ja sain hänestä komean miehen. Tästä kuvasta ei kyllä oikein näy mitään. Hupsis! Reunassa on vauvan vaipanvaihtopöytä. Kysytte varmaankin miksi.

251161.jpg

Niin, sain lapsen. Hänestä tuli suloinen tyttö ja nimi oli muistaakseni Stina. Aijaijai, periytyi minun ulkonäkö, kun noin söpö tuli. Mutta onhan se Leokin komea. (Olen ladannut näköjään teinihackin, ja Regina on nyt aikuinen.. Tai sillain, että hänellä on jopa 29 päivää vanhuuteen.. teiniksi kun muuttuu aina synnyttäessä, graaah)

251165.jpg

(Tästä lähtien tulee vähän isompia kuvia) Aika kului ja Stina kasvoi. Hänestä tuli kovin valloittava taapero, sanoisin. Nuo punaiset hampaat ovat vain vähän pelottavat. Stina oppi hetkessä ilman mahtimaitoa kävelyn ja puhumisen taidon. Jäljellä olisi vaikein, pottailu.

Oppiiko Stina pottailua? Miltä Stina näyttää lapsena? Saako regina ja Leo vielä lapsia? Näihin ja paljon muihinkin kysymyksiin vastaus seuraavassa osassa.

(Anteeksi lyhyt osa jälleen. Huoh. Kommentit tervetulleita ja jopa suotavia)