Ostettiin sitten jälleen uusi näytönohjain. Tämä on 99% pysyvä, iskäkin jopa tyytyväinen. Eli suoraansanottuna, enää ei taida tulla huonolaatuisia kuvia. Tietenkin vuodatus hieman huonontaa kuvien laatua, vaikka skaalauksen ottaisi poiskin, mutta mitäs pienistä, kun ei pienetkään meistä. :)
(Anteeksi, tämä osa on hieman lyhyt.)

332003.jpg

Tekaisimpa Woodeille uuden talon, tosin tässä se on hieman kesken. Itse en ole hirveän tyytyväinen, aika laatikko tuo on. :/ Mutta kaikille löytyy omat huoneet ja talossa on kaksi vessaa. Mutta, mennäänpä itse tarinaan:

332004.jpg

Pian koitti se päivä, jolloin Reginan pienimmät päättivät kasvaa. Janice katseli kummastuneena ympärilleen; miksi kaikki tulivat tämän luo? Tyttö kun oli tottunut yksinäisimpiin oloihin.

332006.jpg

Jamie sen sijaan nautti huomiosta ja alkoi räppäämään. (Hyvä mielikuvitus mulla joo : D) Kasvu kumminkin tuli, vaikkei Jamie toivonutkaan.

332010.jpg

Tällainen nätti tyttö Janicesta kuoriutui, tosin perijäksi ei pääse. Stina on ja pysyy, onhan kolmas sukupolvikin jo aikuinen. Kivat huulet Janicella muuten.

331949.jpg

Tässä sitten aika komea Jamie. Takana näkyykin Janice ennen muodonmuutosta.

332013.jpg

Pelottavan läpinäkyvää porukkaa naapurustossa kävi. Hei! Tuohan on Stinan teiniaikojen hyvä ystävä. Ei naapurustossa käy ketään läpinäkyvää, siellä asuu.

331920.jpg

Mischa on päättänyt alkaa tapailla jälleen Konradia, nyt tosin paremmissa merkeissä.

331921.jpg

Vai olinko oikeassa? Konrad torjui ensisuudelman kaksi kertaa ja Mischa sai yllättyä pahimman kerran. Voi raukkaa, kyllä sinä vielä Konradin saat.

331957.jpg

Ja ihan pian kumpikin tuntee toisensa erinomaisesti; suhdepalkit sata ja sata. Silti ei tule vaihtoehtoa, jonka avulla Mischa saisi Konradin muuttamaan taloon. No, ehkä se onkin ihan hyväksi, talo on jo aika täynnä. Sipin maha ei ole kyllä vieläkään kasvanut, joku bugi kumminkin. Mutta uutta koiraa Tähden seuraksi harkittiin ja tietenkin neljäs sukupolvi. ;D

331954.jpg

Mischan elämäntoive ei ollut kumminkaan 'Pyydä Konradia muuttamaan yhteen' vaan päästä Rikollis-uran huipulle. Tietokoneelta hän löysikin sopivan työn ja pääsi heti Pakoauton kuljettajaksi.

332033.jpg

Vaikak Tähti oli vaikka kuinka ihana, ei se tarkoittanu, että se olisi hyvin koulutettu. Ensin mentiin kaivamaan kuoppa pihalle, sitten kaatamaan roskis ja kierimään roskissa. Ja lopuksi sitten pissataan lattialle. Huoh. Muuten, oudon näköistä, kun noi pissaa viereensä. :o

332035.jpg

Nuo nukkekodit ovat minusta hirveän epäilyttäviä. Näenkö väärin, vai onko Janicella kädessä kaksi miesukkoa? (;DD)

332036.jpg

'Olen rakastunut täysin häneen, kauniiseen Mischaan', Konrad kertoi haltioissaan Jamielle Jamie siihen tietysti: 'UUUU.' : D

332046.jpg

Kaksoset kasvoivat perjantaina, joten oli heillä ensin pitkä viikonloppu edessä, ennen kuin pääsi kouluun. Viimein se piina koitti. Jamie toi ensimmäisenä päivänä 8,5 todistuksen! Yleensä minulla tulee aina simeillä ekana päivänä seiskoja.o__O

332050.jpg

Ja Janice samanlaisen. Nyt hopihopi tekemään läksyjä, niin saadaan kympin tokarit huomenna!

332053.jpg

Vaikka Konrad ei ainakaan vielä ollut muuttanut taloon, oli tämä saanut Mischan raskaaksi. Sinä et kyllä juustokakkua syö, suvussa on jo kahdet kaksoset! Miksi minun simini sattuvat aina lihomaan, kun vatsa kasvaa? (en tarkoita sitä lihomista, kun vauva ilmoittelee olostaan, vaan sitä, kun se kuntopalkki laskee lihavan puolelle..)

332062.jpg

Woodit päättivät pitää suruhetken Leolle. Jokaisella oli erilainen tyyli surra vainajaa. Jamie, Regina ja Stina harmittelivat ja raivosivat, Sipi mutristi vain hieman huultaan kuten Mischa ja Janice hyppi ilmaan.

332071.jpg

Seuraavana päivänä sai kumpikin; Janice ja Jamie kympin! Toisena päivänä, ennätys minulla. o___o

332076.jpg

Mamsterit ovat suloisia, mutta yksi juttu niissä; tai siis niiden ruuassa on. Aika usein ruokaa 'lentelee missä sattuu.' Tästä sain otettua kuvan: Jamien jaloissa pyörii mamsterin ruokaa. Oikeastaan tämä on aika.. huvittavaa. : D

332080.jpg

Tähti on töissä Viihde-alalla Statistina. Mahtaakohan koira nauttia työstään, vai jäiskö mieluummin järsimään purulelua?

332084.jpg

Regina menestyi työssään: hän oli vihdoin Kaupungin Johtaja. Vaikka tämä ei ollutkaan hänen elämäntavoite, Regina oli itsestään ylpeä. (Muutkin saivat ylennyksiä. Mischa on Pankkirosvo, Sipi ja Stina ovat.. en nyt muista, mutta palkka on hieman alle seitsemänsataa. 8D) Nyt olisi hyvä kasvaa vanhukseksi. Aivan, kuulit oikein.

332095.jpg

Kantaäitimme kasvoi arvokkaasti. Pienellä muodonmuutoksella hänestä saatiin yhä kaunis.

Tähän voimme ylpeästi lopettaa tämän osan. Seuraavalla kerralla taidamme nähdä, millaista neljättä sukupolvea Mischa saa aikaan ja pääseekö Konrad muuttamaan ollenkaan. Saako Sipi kasvavan mahan ikinä?

Kommentteja, olkaa kilttejä. :)