247302.jpg

Tässä on LC Wood:in kantaäiti, Regina Wood. Luonnenpisteitä en laita, koska en pidä niitä tarvittavana ainakaan kantaäidin suhteen, mutta Regina on muistaakseni rapu.

247310.jpg

Regina osti suuren tontin, ja sinne muuttaessaan hän tunsi sen ehkä jopa liian suureksi. Käteen jäi vain 4800 simoleonia ja Regina alkoi masentuneena rakentaa itselleen taloa. Ihan taloa siitä ei tullut, mutta edes jonkinlainen. Ja käytän tuota lattiaa vain siksi, että se on ilmaista.

247321.jpg

Koska Reginan elämäntoive oli saada 7 taitoa huippuunsa, hän aloitti ankean elämänsä harjoittelemalla maalaamista

. 247325.jpg

Pian hänet tultiin toivottamaan tervetulleeksi naapurustoon. Maisa voisi ehkä päästä juuri ja juuri sukuun, mutta Benjamin sai heittää vesiperän tämän suvun jatkamisessa.

247323.jpg

Muutaman päivän päästä Regina oli saanut luovuuden täyteen. Olisiko jo nyt aika etsiä töitä ja katsella miesehdokkaita?

247328.jpg

Regina söi, nukkui, kävi vessassa, opiskeli, söi, nukkui, kävi vessassa, opiskeli ja opiskeli. Vihdoin hän tajusi etsiä töitä. Lainvalvontauralta sai mukavapalkkaisen työn Vartijana(ko?).

247330.jpg

Mutta se työ ei ollut kovin hyvä vaihtoehto. Vastasin väärin urakysymykseen ja Regina potkittiin ulos töistä, vaikka olikin siellä vasta ensimmäistä kertaa.

247333.jpg

Hän piti hieman vapaata, ennen kuin etsi uusia töitä ja maalasi itsestään kauniin kuvan. :)

247338.jpg

Benjamia parempaa miesehdokasta ei ollut löytynyt, mutta sitten Regina keksi, ja päätti soittaa puutarhurille. Leo olisi aika komea.

247345.jpg

Ja pian Leo riensikin apuun valkoisella ratsullaan *vihellystä*, no okei, kuraisella koslallaan. Puutarha oli kuulemma hyvässä kunnossa, joten Regina ei edes ehtinyt tutustua Leoon. Harmitus.

247348.jpg

Regina opiskeli ja opiskeli. Hän maksimoi siivous- ja ruoanlaittotaidon. Niitä töitäkin pitäisi jo etsiä..

247349.jpg

Välillä Regina vaipui masennukseen, koska mokomassa kyläpahasessa ei liikkunut juuri ketään ja sosiaalipalkki laski huimaa tahtia.

247351.jpg

Sirkku Mikala tuli apuun, mutta yllättikin Reginan pahanpäiväisesti. Heistä tuli kumminkin ystäviä. Sirkku kiusasi Reginaa soittelemalla KOKO AJAN. Huoh.

247355.jpg

Regina sai töitä politiikkauralta. Hän eteni mukavasti, mutta ainoa ongelma oli se, että Reginan työajat ja Leon käynnit menivät päällekkäin. Regina ei tunne vieläkään Leoa, vaikka vanhusikään on vain 20 päivää jäljellä.

 

Saako Regina Leon omakseen? Ehtivätkö he saada lapsia, ennen kuin Regina vanhenee? Näiden vastaus ja paljon muuta osassa kaksi. Kommentit tervetulleita.

(Anteeksi lyhyt osa.)